2014 m. gegužės 20 d., antradienis

Katė

Dar sapnavau, kad trankiau savo katei galvą su kažkokiu daiktu ir po to pamačiau, kad ant galvos liko žaizdelių ir išsigandau, kad tikrai smarkiai jai užtrenkiau ir kad gal rimtai sužeidžiau. :(

Kaip tik tą vakarą katė buvo apmyžusi draugo drabužius ir prieš miegą galvojau, kodėl ji taip daro ir ką reikia daryti, kad ji taip nesisiotų.

Sapną prisiminiau tada, kai dėdama katei maistą netyčia ją užkliudžiau su maisto dėžute. Ne, galvos tikrai nepraskėliau, ne taip smarkiai užkliudžiau. :D

2014 m. gegužės 19 d., pirmadienis

Stotelės

Buvau stotelėje Vilniuje ir laukiau autobuso. Bet nebuvau tikra, koks autobusas man tinka ir ar čia toks važiuoja. Galvojau, kad vienas tinka, bet pažiūrėjau į jo maršrutą ir supratau, kad jis važiuoja į kitą pusę nei man reikia. Tada pagalvojau, kad man tikriausiai reikia eiti į stotelę kitoj gatvės pusėj, bet ten stotelės nemačiau. Nusprendžiau nueiti vieną stotelę į priekį – gal ten važiuos koks man tinkantis autobusas. Ėjau ir galiausiai nuėjau į kažkokį rūsį. Ten patekau į salę, kurioje anksčiau stebėjau kažkokį koncertą ar šokį su kažkuo. Kaip ir negalėjau ten būti, dar bijojau, kad mane atpažins ten buvusi trenerė. Lipau toje salėje laiptais ir man pasidarė silpna, pradėjo svaigti galva. Ta moteris priėjo prie manęs, kad pasirūpintų, ar man viskas gerai. Po to išėjau į lauką.

2014 m. gegužės 12 d., pirmadienis

Egzaminas

Turėjau laikyti matematikos egzaminą. Ėmiausi visokias priemones, kurių ten gali prireikti. Viską norėjau susiimti į rankas, bet niekaip netilpo. Tušinukas, pieštukas, liniuotė, matlankis, kampinė liniuotė, dar skaičiavimo mašinėlė, ir kažkodėl prisiėmiau daug akmenukų, niekaip jų visų negalėjau suimti į rankas ir nežinojau, kaip juos persinešti į kitą klasę. Ėjau link klasės ir pamačiau tualetą, nusprendžiau ten užsukti. Bet bijojau į egzaminą pavėluoti. Bet vis tiek nuėjau į tualetą. Į egzaminą tikrai vėlavau. egzamino klasė buvo tokia pati kaip kažkada ne per seniausiai buvusiame sapne.

2014 m. gegužės 6 d., antradienis

Kambarys be sienos

Buvau viename kambaryje ir pamačiau, kad pro langą bando įskristi širšė. Tada išėjau į kitą kambarį. Bet ten pamačiau, kad tam kambariui priklauso tas pats langas ir ta pati širšė veržėsi ten.

Dar gulėjau lovoj, gal tam pačiam kambary ir žiūrėjau į sieną. Siena nesitęsė iki lubų, kambariai buvo tarsi atskirti, bet jie iš tiesų buvo kartu ir buvo galima susikalbėti su žmogumi, esančiu kitame kambaryje. Prisiminiau, kaip miegojau tame kambaryje, o už sienos miegojo draugė ir su ja šnekėjomės.

Žaidimas

Trise su Manto draugu žaidėm žaidimą, kur reikėjo vaidinti ant lapelio užrašytą žodį. Jie abu vaidino tik jiems žinomus dainininkus ir aš niekaip negalėjau atspėti jų. Nelaukiau savo eilės vaidinti, nes ant lapelio galėjo būti dainininkas, kurio nežinau ir kurio negalėčiau suvaidinti.

2014 m. gegužės 2 d., penktadienis

Įvykis

Įėjau į kavinę ir ten staiga užgeso šviesa. Anksčiau toje kavinėje man įėjus šviesa sumirgėdavo. (Po to šviesa turbūt atsirado.) Pamačiau, kad yra tik vienas staliukas, prie kurio jau sėdi grupelė žmonių, o kiti staliukai – už užuolaidų. Nežinojau, dėl ko ten uždėjo tas užuolaidas, gal už jų kažkas vyksta, gal kažkas rezervavo tuos staliukus, o gal kažkas įvyko. Prisėdau prie tos grupelės žmonių. Pažinojau juos, bet nebendravau, o gal ir nelabai sutariau su jais. Bet supratau, kad jie patys kartu susėdo, nes tiesiog nebuvo kur kitur sėstis. Aš atsisėdau prie krašto ant sofos. Jie kažką kalbėjo ir žinojau, kad kalba apie tai, kas įvyko.

Buvau namie ir žiūrėjau pro langą. Mačiau tuos pačius žmones (gal dalį jų). Žadėjau kažkur išeit, gal pas tuos žmones. Namie dar buvo mano vaikinas ar koks kitas žmogus ir turėjom eiti kartu. Žadėjau greitai susiruošti, o jis per tą laiką nuėjo nusiprausti. Bet staiga į mano namus įėjo Paulius ir Giedrius (vaikystės draugai) ir atnešė kažkokią dėžę. Jie atėjo net neatsiklausę, o aš turėjau skubėti, todėl jaučiausi ir nejaukiai, ir kiek pasimetusi, kaip jie čia taip atėjo. Po to atėjo dar kažkas, o vaikinas išėjęs iš vonios pasakė: tai čia greitai susiruoši vadinasi?

Turėjau vesti paskaitą savo grupiokams. Visi sėdėjome prie stalo (sujungti stalai, sėdėjom ratu). Vyko kažkoks bruzdesys, visi vaikščiojo kas kur, kas sėdėjo. Jaučiau iš kitų nepasitenkinimą. Dar kalbos ėjo apie visus tuos įvykius, susijusius su šita nejaukia atmosfera, bet jau nepamenu, apie ką buvo kalbama.